Znam tysiace sposobow
Ale najczesciej korzystam z http://www.file2hd.com/
Jest jeszcze kilka sposobow , ale nie chce mi sie nawet wchodzic w zakladki , bo to bite kilka godzin.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Imię: Magda
Wysłany:
2008-07-02, 14:03
Ale w jakim programie odtworzyc te filmiki??? bo w tym co htsz podał to nie idzie, nawet ikonki nie ma tylko taka co jest gdy nie ma żadnego programu który mógłby to odtworzyć. A pozatym instaluje go i instaluje i nie ma go...
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
[ Dodano: 11-07-2008, 23:56 ]
Znalazłem dobry program Blaze Video Magic.W tym programie możecie skonwertować na każdy format od avi po 3gp
apollo46 [Usunięty]
Wysłany:
2009-03-08, 13:58
Ja polecam program w wersji trial Ashampoo ClipFisher.
Youtube [Usunięty]
Wysłany:
2011-04-24, 04:58jak ściągać filmy z youtube
zauważyłem też, że youtube co jakiś czas zmienia sposób kodowania strony i większość programów przestaje działać (oprócz tych, które dynamicznie analizują kod html i szukają .flv).
na szczęście auktualnienia ściągarek pojawiają się już po kilku godzinach, wystarczy zainstalować ostatnią wersję i znowu wszystko hula
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2011-04-24, 19:33Re: jak ściągać filmy z youtube
Youtube napisał/a:
zauważyłem też, że youtube co jakiś czas zmienia sposób kodowania strony i większość programów przestaje działać (oprócz tych, które dynamicznie analizują kod html i szukają .flv).
ja tam nie wiem o co chodzi - nie trzeba mieć specjalnego programu do tego o.O
wystarczy zwykły JDownloader ( http://jdownloader.org/ ) i zawsze wszystko cacy ściąga, ba! nawet filmy w HD z youtube idą bez problemu, żeby było ciekawiej obsługuje kilkadziesiąt serwisów hostingowych (od megaupload po hostuje itp) i zwykłe linki HTTP
zatem mając ten jeden malutki programik dynda mi i powiewa, że YT zmienia co jakiś czas kodowanie
a tu ludzie wynajdują cuda i wianki
teneniel, zobacz na nick i podpis gościa przeca to reklama 'jego' programiku - nie widzę żadnych zalet w instalowaniu tego na komputerze. Szczególnie jeżeli nie jest to jakaś oficjalna dystrybucja - nie wiadomo co podpinane jest do takiej aplikacji. Strony, które żyją z tego, że ludzie poprzez nie ściągają pliki z Youtube itp. także na bieżąco aktualizują swoje skrypty - inaczej odwiedzający zmienią ją na inną, która to robi
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2011-04-25, 16:10
Htsz napisał/a:
teneniel, zobacz na nick i podpis gościa przeca to reklama 'jego' programiku - nie widzę żadnych zalet w instalowaniu tego na komputerze. Szczególnie jeżeli nie jest to jakaś oficjalna dystrybucja - nie wiadomo co podpinane jest do takiej aplikacji. Strony, które żyją z tego, że ludzie poprzez nie ściągają pliki z Youtube itp. także na bieżąco aktualizują swoje skrypty - inaczej odwiedzający zmienią ją na inną, która to robi
wiem o tym.
dlatego wystrzegam się takich "cudów" - program z nikąd, brak informacji o autorze, "domena" a raczej jej brak... mówią same za siebie.
kiedyś kilka razy natknęłam się na takie programiki i antywirusy mi zaczęły wariować
dlatego użycie takiego programu jest RYZYKOWNE, a w najgorszym wypadku NIEBEZPIECZNE ^^
wolę program, który jest sprawdzony, ogólnodostępny i wiarygodny
Ad4m WordPress.Klub
Imię: Adam
Dołączył/a: 27 Sie 2012 Posty: 23
Wysłany:
2012-08-28, 19:59
Dobrym programem do wszelkiego rodzaju ściągania jest JDownloader. Obsługuje wszystko oprócz torrentów. Rozpoznaje skopiowane linki itp
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).