Wysłany:
2009-11-04, 15:15Jakie symbole kojarzą Ci się z internetem?
podam przykład z innej tematyki kościół - krzyż
interesuje mnie jakie znaki graficzne (słowa, obrazki) kojarzą wam się z World Wide Web? jeżeli możecie uzasadniajcie swoje wybory. Można opisywać lub ewentualnie wklejać obrazki
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-11-04, 15:45
Z internetem kojarzy mi się... hm... np. Google i IE (na stacjach benzynowych z dostępem do internetu często używa się znaku IE symbol internetu).
Jeszcze znaczek RSS i znaczniki htmlu. Nie wiem co jeszcze prócz tego i @... Słoneczko GG
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2009-11-04, 16:01
Htsz napisał/a:
a myszka dlaczego?
A bo kiedyś dosyć duża reklama na bloku była z myszką komputerową promująca nowy super kuper szybki i tani internet
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).