Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-05-08, 07:52
To brzmi świetnie. Gdy będę miał czas muszę ogarnąć się z moimi kontaktami (zostały ściągnięte z wszystkich komunikatorów) i chyba będziemy sobie na tym pykać
Muszę jeszcze sprawdzić co z blipem, bo chyba też można połączyć swoje konto z tym programem. ^^
Muszę jeszcze sprawdzić co z blipem, bo chyba też można połączyć swoje konto z tym programem. ^^
tu mnie zaskoczyli, bo to nic ciekawego ;P
po prostu wyświetlają Ci się wpisy z których chcesz BLIPów, wpisujesz tylko nazwę, z którego ma pobierać i finał. Pisać nie można -> zostaje pisanie wiadomości tam przez GG (wersja dla leniwych jak ja xD )
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-05-11, 16:16
Ja się skusiłam przez Krzysztofa, bo tak to zachwalał na blipie. Na początku było świetnie, ładny wygląd, dosłownie wszystko w jednym miejscu. Moja radość trwała bardzo krótko, aż do momentu, gdy po wyłączeniu i włączeniu myTribe zaczęło ustawiać mi swój standardowy opis "jesteś na myTribe coś tam, coś tam" i automatycznie przeskakiwało mi na dostępny, czego przeżyć już nie mogłam. Próbowałam zmieniać to w ustawieniach, ale nie dało efektów. Po dwóch godzinach walki zrezygnowana znów zainstalowałam gadu.
Ogólnie pomysł jest świetny i na pewno będzie z tego w przyszłości bardzo dobry komunikator, ale musi zajść w nim jeszcze trochę zmian. Przede wszystkim użytkownik powinien mieć możliwość większej ingerencji w działanie programu. Jak dla mnie zakładka "konfiguracja" jest za bardzo okrojona.
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Jak dla mnie zakładka konfiguracja jest za bardzo okrojona.
tak, coś w tym jest, ale póki co sądzę, że jest to na poziomie umożliwiającym spersonalizowanie go.
Laleczka napisał/a:
po wyłączeniu i włączeniu myTribe zaczęło ustawiać mi swój standardowy opis jesteś na myTribe coś tam, coś tam i automatycznie przeskakiwało mi na dostępny
można to zmienić, bez problemu, ale jak już odinstalowałaś to tłumaczenie krok po kroku na niewiele się zda
Wysłany:
2010-05-11, 19:19
Yzoja, możesz mi wytłumaczyć, najwyżej zainstaluje jeszcze raz. ; D
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
konfiguracja -> komunikator,
wyskakują nam dwie zakładeczki, wybieramy Statusy i Opisy
i mamy tam taką piękną opcję:
Cytat
po zalogowaniu ustaw dla wszystkich sieci status ...
a sam opis ustawiasz sobie nad listą kontaktów, takie niebieskie pole, możesz mieć je schowane, a po schowaniu wyświetla się tam jedynie nazwa profilu.
Po rozwinięciu pokazuje się również opcja
Cytat
ustaw opis dla ...
gdzie można wybrać sobie gdzie dany opis ma się pojawiać,
komunikatory + serwisy społecznościowe.
Wysłany:
2010-05-11, 20:12
Yzoja napisał/a:
i mamy tam taką piękną opcję:
Cytat
po zalogowaniu ustaw dla wszystkich sieci status ...
Ja mam tylko opcję: "po zalogowaniu ustaw ostatnio używany status"
Wysłany:
2010-05-11, 20:27
Yzoja, rozumiem. ; D Kurcze, sprawdziłam i działa.
Przesiedziałam wczoraj nad tym i nie chciało działać. ; p
Dzięki. ; )
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).