Wysłany:
2010-07-09, 22:57Moja działalność w internecie
Wiele osób zaglądających na forum sporo działa w internecie, chciałem się dowiedzieć jakimi "posadami" możecie się pochwalić. Jesteście moderatorami, administratorami, macie gdzieś status vip lub przyjaciela serwisu?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2010-07-09, 23:33
myspot - przyjaciel serwisu.
poza tym dawniej na gronie moderator (od roku grono to dla mnie tylko przelotny romans, bo loguje się średnio raz na miesiąc), ogólnie unikam jawnych "posad" więc... o reszcie nie powiem
ja w internecie jestem sobą i działam zazwyczaj jawnie. Skoro się nikt nie chwali to ja napiszę trochę o tym co robię
jak wiadomo od ponad 7 lat jestem administratorem strony z szablonami, od 4 lat doszło do tego administrowanie tym forum
niedawno zaproponowano mi funkcję fotka.przyjaciela na fotka.pl http://www.fotka.pl/info/przyjaciele.php (mój nick fotograf). Daje mi to trochę przywilejów i opcje moderatorskie na kontach i forum. Wcześniej byłem tam też moderatorem globalnym czata, ale zrezygnowałem
od roku udzielam się na zapytaj.com.pl, głównie w dziale blogowym, podrzucając młodym linki rozwiązujące ich problemy z blogami. Jakiś czas temu dostałem tam rangę eksperta i szeryfa (można to uznać za status przyjaciela/vip/wyróżnienie).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
red [Usunięty]
Wysłany:
2010-07-19, 18:09
Ja jestem użytkownikiem ale udzielam się na wilu forach.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).