Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-04-21, 10:22
ja mam tam konto. kiedyś nie używałam w ogóle, potem wróciłam po 2 latach, 'updejtowałam' i korzystam jak z biblioteki muzycznej w ten sposób wyszykuję co lepszych wykonawców
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
portal myspace znam z tego, że ma tam profile wielu ludzi charakterystycznych - goci, emo, itp, promowane przez myspace jest muzyka mało znanych zespołów itp. ja tam jednak konta bym nie chciała mieć. jak dla mnie zbyt wiele "kosmitów" tam siedzi. utożsamia się to już z "majszajs"... zawsze kiedy do jakości dochodzi ilość - w tym przypadku userów - jakość przechodzi w masówkę i bylejakość.
No imo bardzo dobry serwis , sa i bardzo znani i rozne wielkie gwiazdy , jak i mniej znani i mniejsi wykonawcy.
Na razie jakims cudem tam mnie nie ma , ale w dosc niedalkiej przyszlosci zamierzam zawitac i tam.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-04-21, 22:07
nevada menthol, w tym momencie już na każdym serwisie społecznościowym możesz wyodrębnić dziwne przypadki. a muzyków jest wielu.. także z tych wyższych półek. jeśli mówimy o masówce, to już nie ma w sieci miejsca, gdzie można spokojnie założyć konto i być sobie w jakiejś małej grupie wzajemnej adoracji. nie te czasy
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-04-21, 22:28
Amira, no zaraz... A ownlog?
W każdym razie jeśli o mnie chodzi to konta na myspace nie mam i w najbliższej przyszłości mieć nie zamierzam, ponieważ nie jest mi to potrzebne do pełni szczęścia. Szczerze mówiąc nawet nie bardzo interesuję się tym serwisem, bo w sumie jest jak każdy inny.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).