nie jest a licznik skoczył już o 55tyś odsłon do przodu miejmy nadzieję, że Google się tym zajmie prędko. Info wysłane zostało też do az i do McDonald's Polska.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2010-01-26, 20:22
Htsz napisał/a:
nie jest
oO
o 17 był komunikat z serwisu hostigującego rootnode.net (http://thee.rootnode.net/theadi/), że witryna została zablokowana
widocznie koleś stale monitoruje stronę
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-01-26, 21:45
Cytat
Info wysłane zostało też do az i do McDonald's Polska.
jeszcze cie armia JP dopadnie buahaha
co do tematu.. nigdy nie brałem udziału w takich zabawach, hm raz tylko jak można było wygrać wycieczkę do hiszpani, tylko trzeba było kupować makaron w puszkach i wpisywać kody. Jednak moje 10 nie wystarczyło bo żeby wygrać trzeba było pokonać pierwszego czyli jakieś 2500 zjeść tego
po za tym, ludzie w czymś biorą udział a nie czytają regulaminu..
po za tym, ludzie w czymś biorą udział a nie czytają regulaminu..
Na tej stronie nie ma nawet regulaminu a pierwszą wiadomością jaką przysłała mi pani z McDonald's Polska było, iż oni nie mają z tym nic wspólnego.
Warto przyglądać się stronom, sprawdzać informacje o nich w sieci i brać udział tylko w sprawdzonych konkursach organizowanych oficjalnie (czyli informacja o konkursie widnieje także na stronach firmy)
p.s. pomimo tego, że nie podałem linka klikanego z moim refem, którym sprawdzałem stronę to weszło tam ponad 200 osób, ale administracja serwera zablokowała właśnie obie domeny.
żeby mieć te darmowe bony wystarczy poprosić w macu o nie ;D
nastepna osoba, która nie czyta co się pisze on nie zachęcał kuponami zniżkowymi tylko bonami, czyli takim czymś jak Sodexho ofiarowywane w wielu miejscach pracy, możesz coś za to kupić, ale nie wymienisz na gotówkę.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).