tak sobie ta strona działa i działa, ale mało o niej się rozmawia.
jak wam się podoba w ogóle podoba taki typ strony ? jej przeznaczenie ?
jak narazie główną zasadą jest to aby zebrać najwięcej cmokasów od ludzi przypadkowych lub zamierzonych, którzy mogą nac ładnie pocałować w pupke, ale rodzajów tego typu akcji może być przecież wiele, mielibyście jakieś sugestie ? np. dodania jakiś opcji, modyfikacji lub urozmaicenie obecnej ?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Dla mnie bardziej by sie sprzedało, gdyby można było tworzyć grona cmojkanych ale na zasadzie wybierz jdeną z kilku osób którą cmokasz w sensie coś ci zrobia lub cie wkur..
miało by to w wzięci w szkołach. np 4lo-wwa-kopalinski.pocalujmniewdupe.pl i tam ranking cmokanych nauczycieli.
sprytny murek ale sie nikt nie pytał go...
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2006-11-23, 04:40
he no mi sie ta strona podoba .. chociaż rekordzisci niewiem skad ludzi tylu biora ..
ja mam 16 cmokasow na dzien dzisiejszy
Pamiętaj że jezeli chcesz mnie cmoknąć kliknij na link w mojim podpisie
na stronie czegos tak jak by brakuje .. bardzo malo rozwinieta główna .. no niewiem co innego
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).