Gdybym to ja decydował to całkowicie bym usunął IE to jest totalna porażka.
Ja pierwsze co zrobiłem po podłączeniu neta to Odpaliłem Google w tym nieszczęsnym IE i wpisałem Mozilla Firefox download każdemu to radzę i nie wydaje mi się aby IE9 powstało
______________________________________________________ Felietony, w szczególności motoryzacyjne, pisane w niebanalny sposób:
http://mateuszchomicki.pl
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ad4m WordPress.Klub
Imię: Adam
Dołączył/a: 27 Sie 2012 Posty: 23
Wysłany:
2012-08-28, 20:05
Ooooooj. Głosicie niemałe herezje. To, że IE jest złe to wiadomo. Ale głównie przez wersję 6. Internet Explorer 9 wg. niezależnych testów to druga przeglądarka pod względem szybkości, obsłudze js itp. Wiadomo, każdy ranking jest inny, ale to już nie jest to samo co kiedyś. Ja na przykład nie pojmuję jak można używać Mozilli czy Safari.
Do czego służy Internet Explorer?
- Żeby ściągnąć Firefoxa
albo do przeglądania komputera przez internet
swoją drogą to w tym roku (od 1 stycznia do 25 lutego) mieliśmy tutaj jedno wejście z IE5.5! oraz 193 z IE6 (2,95% wszystkich wejść z ie). Wydaje mi się, że to ktoś obijający się w pracy. Nie sądzę żeby ludzie w domach katowali się jeszcze IE6, szczególnie, że nie pooglądaliby sobie swobodnie filmów na YT.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).