Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-20, 23:28
a ja mam extremetracking.com
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-06-22, 20:01
Cytat
jeśli chodzi o statystyki to akurat Google Analytics jak dla mnie króluje, dużo informacji no i co najważniejsze żadnych reklam i buttonów na stronie
Uwielbiam się przyglądać statystyką z GA
Odsiałem wszystkie typowe słowa klucze z OPB (od wszelakich ocen, poprzez Hermiony i Lily na dziwnych szablonach kończąc) i wybrałem to:
- chcę być gruba
- gdyby na mojej drodze życiowej pojawiło się nieco mniej pokręconych istot rozumnych przekonanych o tym, że ich świat przepełniony jest psychodelią, goryczą i skrajnościami
- pierwsza milosc odcinek 939
- przenikliwe oczy
- 697 jaka to siec
- anielskie spojrzenie syna
- błędy stylistyczne
- co oznacza slowo po łacinie garbus
- css rozmazane obramowanie
- czaszki obrazki kreskowane
- czy lubisz imię julita
- czy z ocena niedostateczna z niemieckiego mozna przejsc
- dziwne bajki
- krzysiek i tak nie lubię cię
- laleczki blogowe
- młodziezowe slogany
- nie zaczynamy zdania od
- nie hałasuj+obrazek ze szpilką
- opowiadanie o gwalcie
- po tłuściutkim brzuszku
- poradnik dla przewrazliwionych
- prace opisowe na temat cieniowania włosów
- reklamy niewypałów proszek do prania
- skolei czy z kolei
- rysunki w popcornie
- talenty graficzne blogowe
[ Komentarz dodany przez: Lukem: 22-06-2009, 21:30 ]
Ten drugi zabieram na MD.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-08-26, 10:52
Htsz, może chodzi im o obrazki GIF (Graphics Interchange Format), a nie wiedzą, że można je nazwać obrazkami animowanymi, lub też animacjami.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).