Przez całe życie szukam nowych pasji i hobby. Przeszedłem już przez karate, airsoft, grupy rekonstrukcyjne, footbag, graffiti, granie na gitarze, saksofonie. Aktualnie piszę, gram w gry video, czytam książki i gram w klasyczne rpgi.
Rozwój osobisty, podróżowanie, zarabianie w internecie, mnemotechniki, żonglowanie, kostka Rubika, street workout, poznawanie ludzi, przełamywanie strachu i oczyiwście robienie nowych rzeczy
______________________________________________________ nonstopdoprzodu.pl
zarabianie, podróże, efektywna nauka...
dopiero zaczynam, jednak... będzie się działo!
Wolnego czasu to ja nie mama, ale ciągle moją pasją są koty, niezmiennie rower, na którym jeżdżę cały rok i ostatnio doszło żeglowanie , oczywiście żeglowanie jako towarzyszka prawdziwego żeglarza, bo ja sama nie wiele wiem praktycznie Można moje żeglowanie obejrzeć na blogu
Wiek: 35 Dołączył/a: 28 Sty 2018 Posty: 21 Miasto: Kraków
Wysłany:
2018-01-29, 21:18
Kiedyś pisałem opowiadania, fanfici, nic szczególnego. Sporo czasu też spędzałem na graniu w gry komputerowe, ale od dobrych dwóch lat jedynie w święta siadam przy jakimś tytule. Zapewne ma na to wpływ, że mój sprzęt ma jednak swoje lata i nie wszystko, co najnowsze, mi pójdzie.
Za to sporo oglądam seriali i filmów. I dalej gram w RPG, choć już nie tak często, jakbym chciał. Gdybym mógł mógłbym w Klanarchię czy D&D grać non stop dzień w dzień.
______________________________________________________ Blog ezoteryczno-magiczno-kulturalny-naukowy (czyli w skrócie o wszystkim i niczym poza polityką. Tej staram się unikać)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).