Wysłany:
2010-02-09, 02:07[Tetra Pak] Posadź drzewo 2.0 - akcja ekologiczna
Firma Tetra Pak (produkująca np. opakowania, ich logo widujesz na mleku czy napojach) wyszła z inicjatywą posadzenia 100 000 drzew. Na koncie ma już wsparcie przy posadzonych wcześniej 280 000. Wszystko w ramach akcji ekologicznej "Posadź drzewo dobrym zakupem" oraz motta firmy: "Chroni to, co dobre".
Na stronie można stworzyć swoje wirtualne drzewko a każdy odwiedzający pomaga mu rosnąć. Można wybrać rodzaj drzewa a także sektor, na którym ma zostać posadzone. Kiedy urośnie do określonego rozmiaru można sobie wydrukować certyfikat pobierając go wcześniej ze strony.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-03-05, 15:22
ja już jakiś czas temu posadziłam drzewko, chociaż jakoś nie zwróciłam uwagi wcześniej na ten temat
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).