Chomików używam, zwłaszcza że ostatnio była promocja i można było korzystać z wyszukiwarki za darmo (jakbym sobie nie radził bez tego ). Z torrentów skorzystałem 1-2x.
Dla mnie torrenty to ciekawa sprawa, ponieważ wiele rzeczy można znaleźć i mamy wszystko za darmo, dość szybko się ściąga jeśli dany torrent udostępnia wiele osób...ogólnie to szybko łatwo i przyjemnie
Jak miałem windowsa to korzystałem jeszcze z Peer2Mail, ale na Macu nie ma za bardzo dobrych klientów tego sposobu wymiany plików. Poza tym odkąd się przeprowadziłem i przestałem korzystać z neostrady, torrenty zaczęły mi śmigać jak szalone. Na neo pomimo 6Gb praktycznie w ogóle to nie działa, nie wiem czemu. Teraz na netii często popularne torrenty przekraczają 2,5MB/sec
______________________________________________________ Zapraszam na bloga o różnych irytujących rzeczach;) http://jasnyszlag.blogspot.com
Ostatni post o hipsterach
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Oczywiście używam, jednak nie w jakiś ogromnych ilościach . Znajduję tam wszystko to, czego potrzebuję. Polecam wszystkim, tym, którzy wcześniej nie próbowali z nich korzystać.
Ja staram się unikać torrentów. Są mniej bezpieczne w tym sensie, że bardziej widać co ściągamy. Z resztą w kraju, w którym mieszkam ustawa o ochronie praw autorskich nie jest aż tak liberalna jak w Polsce (jedno zdanie więcej a taka zmiana...) i ściągając z torrentów można mieć problemy, więc tutaj nie robię tego wcale, no a w Polsce po prostu unikam, ale jak nie ma wyjścia to korzystam.
Imię: Damian
Wiek: 30 Dołączył/a: 17 Sie 2013 Posty: 92 Miasto: internet
Wysłany:
2013-08-20, 21:06
Kiedyś ściągałem na okrągło teraz, jeżeli coś ściągam to filmy, gry jeżeli ściągam to tylko by zobaczyć czy warto kupić jeżeli gra mi się spodoba to staram się uzbierać kasę i kupić oryginał Muzyka to z reguły youtube, mam parę pobranych albumów ale żeby mieć na telefonie, zmieniam swój charakter ostatnio i jeżeli coś zasługuje by to kupić to mam zamiar wydać na to kasę.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).