Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-06-07, 15:27
Ojej Mysłałam, że blues to muzyka instrumentów detych - trąbek, saksofonów etc. Coż, ... wychodzi na jaw cała moja edukacja muzyczna, a raczej jej braki
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-06-07, 15:36
Georgiana napisał/a:
instrumentów detych - trąbek, saksofonów
To jazz A poza tym ja tez nie znam sie na gatunkach muzycznych, zwlaszcza teraz jak jest ich tak duzo. Moze ktos pokusilby sie o zestawienie wszystkich gatunkow z jednym najwiekszym reprezentantem?
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-06-07, 15:47
Hehehe wspominałam coś może o brakach w edukacji ? A ty Htsz, co ?Pomyślałby kto, że masz coś do seksu
Tak serio, to chyba faktycznie skorzystam z wiki, zanim zrobie sobie siare na większej arenie
Jeżeli chodzi o reprezententów, to będzie trudno, "największy" to słowo pod którym dla każdego będzie krył się ktoś inny, a po co nam spory w imię niższych wartości ?
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Wysłany:
2006-06-07, 15:50
Najwiekszy, czyli najbardziej znany, zeby kazdy wiedzial mniej wiecej o kogo chodzi. A tutaj chyba nie ma miejsca na personalne opinie. Bierze sie zesawienie ilosci sprzedarzy, wydanych LP, singlow i w ogole obecnosc w mediach.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany:
2006-06-08, 15:44
Htsz napisał/a:
coś co się sprzedaje i jest medialne niekoniecznie musi być dobre
chyba nie zrozumiales mojego wczesniejszego posta ;]
Nie chodzi o to czy ktos jest dobry, ale czy znany zeby nie bylo problemow z rozroznieniem styli muzycznych. To ma dzialac na zasadzie bodziec -> reakcja, a nie bodziec -> [kto to cholera jest] -> [google] -> reakcja
dzemik [Usunięty]
Wysłany:
2006-08-17, 18:19
Blues... muzyka która inspiruje, stwarza niepowtarzalny klimat. Ja słucham, dla mnie największym artystą tego rodzaju muzyki był śp. Rysiek Riedel z zespołu Dżem. Niepowtarzalna barwa głosu i przeżywanie muzyki całym sobą.
A co do jazzu to byłam niecałe 3 tygodnie temu na koncercie Taj Mahala (jedna z 3 światowych gwiazd jazzowych). Coś wspaniałego.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).