ja tymczasem czekam na odpowiedź, może ty mi jej udzielisz? definicja emo bardzo by pasowała do tego tematu, żeby zrozumieć, dlaczego zespół Alesana nie jest/ lub też jest emo.
W Google albo w Wikipedii możesz znaleźć definicję emo. Chociaż Alesany nie słuchają tylko emo.
Niby jest emo , ale oni sie emuja i robia sie na emo , ale z nich tacy emo jak ze mnie nevada menthol
Slyszalem nie raz muzyke emo , chodzi mi o muzyke , nie o palantow co ja grali , choc oni tez niby tacy byli i ta muzyka troche sie troche roznila i jednak dalo sie troche ja sluchac , a to jak slysze to mnie szlag trafia , nie wiem do czego mozna takie gowno zaliczyc.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
ma ktoś lyricsy z tego zespołu? ciekawe o czy oni w ogóle śpiewają, bo jeśli teksty w stylu "nikt mnie nie rozumie,
starzy mnie ciągle gnoją,
miałem iść na dyskę,
muszę opiekować się siorą"
no one ever said that life was fair
and I'm not saying that it should be
so knowing that you are what you want to be
and I'm not comes as no surprise
but don't expect me to be happy for you
and don't smile at me and tell me things
will work out for me too
I don't want your pity..
I hate your pity!
taste your vanity and its sweet bitterness
as you hide behind your veil of
my stolen hopes and lost dreams
...you took them all...
I watched you steal my thoughts
and had to see you smile
as you build your dreams
on my shattered hopes
I'll look back on a day once loved
and fantasize for tragedy
swallow your pride.
beg me
to make this easier
and listen to my hopeless cries
suffer alone in emptiness
I lust to see you swallowed
by the mess that you left in your wake
disgust lies deep within your empty gaze...
beg me
to make this easier a
nd listen as my hopeless cries
send stares into your meaningless eyes
my envy can't describe how I loathe you
for having all the stars
leaving my eyes to marvel the sky
knowing it should be mine
yet it's you I see wasting the dream
that only I deserve
I'll tear off your face to see your smile.
as you build your dreams
on my shattered hopes
I'll look back on a day once loved
and fantasize for tragedy
swallow your pride.
beg me
to make this easier
and listen as my hopeless cries
send stares into your meaningless eyes
do emoszczątek naprawdę to musi przemawiać. ciekawe, jakbym teraz miała nascie lat, czy by to do mnie przemawiało
O dziwo zrozumialem caly tekst i mam dosc dziwne odczucia(mieszane?) nie rozumiem jak ktos moze tego sluchac jak rozumie to co oni spiewaja , bo rozumiem glupie dzieci co nie znaja jezykow obcych i twierdza ze sa emo i sluchaja tego bo to ''emo'' jest.
nevada menthol napisał/a:
ciekawe, jakbym teraz miała nascie lat, czy by to do mnie przemawiało
niby dlaczego , na mnie jakos nie dziala , chyba ze masz jakies predyspozycje do bycia emo kidem albo raczej emo adult
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
jako gorąca piętnastka słuchałam Enyi, Dead can Dance i Bjork i jakichś techniaw z radia... w sumie tyle pamiętam - ale naprawdę nie wiem jakbym na takie ryki zareagowała...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).