ta strona jest praktyczna i obrasta w legende na moim wydziale, chłopaki z pw tylko takeij muzy słuchają, ale nie tylko to moja zasługa, to praca zbiorowa, a tak apropo design wykonał htsz.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-24, 16:50
Ten design jest spoko w sumie. Od niedawna w kategorii 'design' podoba mi sie wszystko co proste, przejrzyste i czytelne.
Htsz, do wlasnego dziecka tez bys sie nie przyznal, gdyby ci nie wyszlo ??
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
mur [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-24, 17:28
jemu chodziło o to, że ja jestem partacz jego designów i tyle, dziecka by sie nie wyparł, co za porównania? wypraszam sobie, życie to nie jest blog w internecie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-03-28, 16:59
OMFG! No coz, jednym sie to podoba, innym nie. Komentarze choc nieliczne sa zabawne
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
mam juz ekipe (3 osoby + kamerzysta) na zrobienie w ten sposób innego hitu tego zespołu [TWINS], a mianowicie Bum Szakalaka Zostaw Mego Ptaka, każdy ma z nas strój hydraulika (łatwiłem ja), kamere mamy . CZEKAMY TYLKO NA SŁONECZNĄ SOBOTĘ i na to żeby kamerzysta miał przpustkę ze służby (strażak) i robimy to serio serio, jak przystało na teledysk i robimy go tylko w mega zaludninych miejscach - JACKASS, będzie się działo... !?!
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-29, 18:48
propozycje ?
no nie wiem czy jestes czy nie sam nam to powiedz:P ale tak mi sie wydaje ze nie fotogafowalbys sie w ogrodniczkach tylko w samej muszce, albo stroju jakiegos wyrosnietego krolika
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).