hej. co puszczają u was przy okazji festynów i dożynek ?
imprezy maja zazwyczaj dzienną i nocną część, więc i różna muzyka leci, ale czy są to jakieś wioskowate rytmy czy raczej radiowe hity ?
pytam bo mam w ten łikend puszczać muzyke i jak narazie poinstruowano mnie abym posaiadał disco, disco polo, dance itp ^^ - to bedzie grane w przerwach między występami jakiejś orkiestry
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-08-21, 21:56
Htsz napisał/a:
hej. co puszczają u was przy okazji festynów i dożynek ?
Nigdy nie bylam na czyms takim... to w ogole organizuja w miastach?
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-08-22, 00:01
No to zapewne piosenki typu jestes szalona i inne boys'y
Jak ja nie cierpialam tego durnego disco relax na polsacie, dobrze, ze w koncu sie ci ludzie opamietali i przestali ekscytowac kiczem w wydaniu tych discopolowych kapel.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
mur [Usunięty]
Wysłany:
2006-08-22, 01:07
Frozen Lust, coś ty taka jadowita
a do htsza, ja na takich festynach byłem pare razy, jak htsz nie chcesz zostać zaatakowany przez dresy (<= ładnej i wymownej metafory użyłem) to miej piosenki znanych popowych gwiazd jak:
ich troje ze 2 razy - ale wybierz te lepsze, jeśli takowe są... napiszę inaczej te gdzie jest mniej wiśniewskiego
ivan i delfin - czarne oczy, to jest hit, zobaczysz jak ludzie będą tańczyć
widziałam orła cień <- to moje pierwsze skojarzenie z festynem
coś z pisaka, może jeszcze bliżej
coś zagranicznego, koniecznie britney spears raz i szakirę, unikaj niemieckich dźwięków <- sam bym Cię za to zatłukł, nie lubię Niemców, a co za tym idzie ich języka
a wszystko obwicie okraszone disko polo (weź pod ostrze Akcent i Toples, jakieś stare piosenki, unikaj nowości), i tak ludzie będą Ci narzekać ale zobaczysz jak się ludzi bawią i jak tańczą kosmicznie, najlepsi są ci wiecznie młodzi, którymi żony są znudzone - znaczy to jest żałosne ale oni sobie nie zdają z tego sprawy.
pamiętaj nie puszczasz dla siebie, wszyscy będą pijani i będą chcieli słuchać głośnej muzyki
pointa dla frozen:
dla jednych życie poprzedza śmierć i jest jej częścią...
dla drugich nie
Ostatnio zmieniony przez mur 2006-08-22, 03:10, w całości zmieniany 1 raz
Jak ja nie cierpialam tego durnego disco relax na polsacie, dobrze, ze w koncu sie ci ludzie opamietali i przestali ekscytowac kiczem w wydaniu tych discopolowych kapel.
nie ta epoka , ale wiem, że to rusza ludzi, nie raz sie o tym przekonalem
divan i elfin coś już mam jakieś hity z satelity, eska, radiostacja aplauz troche disco polo i powinno styknac
to były dożynki, w Kawęczynie, gmina Turek (chyba) na Wielkopolsce...
ogólnie przez cały dzień było mase folkloru, którego mam dość, a wieczorem była "zabawa taneczna" ^^ - troche dla starszych przy orkiestrze na zywo a troche ja puszczałem muzyki dla młodych. zmęczony byłem strasznie, spałem jakieś 7H przez 3 dni, ale byłem tam z ciekawości zobaczyć jak to wygląda (no i coś tam dostałem kasy) - jak bedą kolejne imprezy to też mnie pewnie zabiorą, bo oni nagłasniają tego typu rzeczy (oczywiścien ie same odżynki i festyny ^^).
Jan23 [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-24, 13:11
Festyn to pole do popisu dla gwiazd polskiej estrady-Bajm,Kombii,Piasek a nawet Hey nie przepuszczą okazji do zarobku.W moim miasteczku Hey grali na dożynkach i według mnie to jest żenujące że zespół upadł tak nisko
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).