nie dochodziłem jeszcze historii tego, ale wygląda na to, że ci panowie tym teledyskiem spowodowali, że reszta światka uczęszczającego czynnie na youtube itp. serwisach dość licznie wysyła swoje nagrania
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Genialna nutka i jeszcze lepszy teledysk. Pomysł z ludzikami Lego wymiata.
Jutro spróbuję się nauczyć tego tańczyć, hehe.
mur [Usunięty]
Wysłany:
2007-08-31, 19:34
a ja tańczę ze znajomym jak kolesie stąd na imprezkach, serio serio i zawsze jest mega polewka, robimy te tricki nawet jak jesteśmy w akademiku i totalnie nie ma miejsca i jest masa ludzi :
http://video.google.pl/vi...earch&plindex=0
Bronka [Usunięty]
Wysłany:
2007-08-31, 20:01
ja tyz sie tego ucze.. (Jestem jedyna dziewczyna na zajeciach :D ) .. to nawet nie sa profesjonalne zajecia grupa ludzi poprostu spotyka sie dwa razy wtyg. i skaczemy xD
Witam:D Czy znacie może jakieś stronki z tymi trickami z teledysku Freefall????:p Bo ja nie nadążam z teledyskiem wole się uczyć ze stronek:D Pozdrawiam:D
[ Komentarz dodany przez: Lukem: 14-09-2007, 21:55 ] Usunąłem entery i załącznik - ten ostatni mało związany z tematem...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).