godson90
Wysłany:
2008-02-07, 09:30Kodex
Co sądzicie o Kodexie? Wiecie cała grupa wielkich raperów na jednej płycie... ja sądze że do tej pory III jest najlepsza. Tylko szkoda że nie było żadnego teledysku promującego płyte(teledysku w TV). Ale znawcy i tak ją kupili bo wiedzieli że tam w środku nie ma żadnego szmelcu ;]
Głosy osobiście mi znane. Pierwszy teledysk jeszcze ujdzie, ale następnym razem patrz (?), co umieszczasz na forum (tyczy się to drugiego filmiku). Rap jak rap, niczym mnie nie zachwycili, w obu teledyskach słyszałam praktycznie to samo.
Trochę więcej:
Cytat
Kodex - Pierwsza część płytowej trylogii wytwórni WhiteHouse, skupiająca na płycie najlepszych polskich raperów. Możemy tu usłyszeć tak znanych wykonawców jak donGURALesko, Fenomen, Fisz, Fokus, O.S.T.R., Peja, WWO i wielu innych. Płyta została wydana w grudniu 2002 roku i została z miejsca uznana za jedną z najlepszych płyt w historii polskiej muzyki hip-hop.
Lista utworów
In
O.S.T.R. - Na Raz
Fokus & Gutek - Są Dni...
Pezet & Flexxip - Oczy Otwarte
WWO & Koro - Z dala od zgiełku
Wall-E - 1000 osób
Fenomen - Złośliwy uśmiech
Esencja (F.F.O.D.) - Po drugiej stronie
Łona - Piękny dzień by zadzwonić
Fu - Brud społeczeństwa
donGURALesko - Jestem tym typem
Włodi, Pono & Daf - Na żywo
Peja - Mnie to nie zachwyca
Verte, Wall-E & Natal.Ka - Uwierzyć w siebie
Tede - Ile można?
Natal.Ka - Są...
Red - Ragga
Fisz - Na sznurowadle
Out
godson90
Wysłany:
2008-02-07, 20:25
Cashee napisał/a:
co umieszczasz na forum (tyczy się to drugiego filmiku).
A co się takiego stało?? Może klną i widać gołe babki ale ogólnie muza spoko...
Moim zdaniem dwojka najlepsza , nawet moj ojciec twierdzi z dwojka najlepsza(LoL).
Trojka jednak mi sie nie do konca podoba..
...choc po chwili zastanowienia moze jednak jedynka... jeszcze nie jestem pewnien ale napewno nie trojka.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
godson90
Wysłany:
2008-02-08, 16:38
Mi się jednak podoba 3 ;] Spoko bity... takie nowoczesne. Jednak "czy otwarte" to jest legenda której nikt i nic nie przebije ;]
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).