Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-12-08, 22:37ŚWIAT WIEDZY 1998r. - Kolędy śpiewane chórem.
Popularne kolędy
"Zwyczaj śpiewania kolęd narodził się w Wielkiej Brytanii.
Dokonany przez nas wybór przybliża najpopularniejsze kolędy angielskie,
nieprzemijające piękno kolęd śpiewanych po łacinie oraz kolędy z Francji,
Hiszpani, Niemiec i Polski"
Płyta wydana wraz ze świątecznym numerem "Świata wiedzy" 1998r.
1. O Come All Ye Fainthful
2. In Dulci Jubilo
3. Mędrcy świata, Moranchowie
4. Stille Nacht, Heilige Nacht
5. God Rest Ye Merry Gentelmen
6. Personent Hodie
7. Jezus Malusieńki
8. Il Est Ne le Divin Enfant
9. Hark the Herald Angels Sing
10. Wśród Nocnej Ciszy
11. A La Nanita Nana
12. Ding Dong MerrilyOn High
13. Lulajże Jezuniu
14. Oj Maluśki, Maluśki
LICENCJA: START ENTERTAINMENTS LIMITED, LONDYN, WIELKA BRYTANIA.
Ja to bym się jeszcze zapytywał o kolędy amerykańskie, tak wiem, nad moim postem jest ich parę, ale potrzebuję więcej na koncert charytatywny
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-12-11, 16:10
Niestety, z zagranicznej kolekcji kolęd posiadałem tylko te które są 2 posty wyżej.
Poszukaj na Wrzucie , a jak już znajdziesz to skieruj się W MIEJSCE gdzie dowiesz się jak ściągnąć utwory z w/w strony .
Zapraszam także Ciebie do działu Przywitaj się gdzie może powiesz nam coś o sobie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).