"Każdego dnia, dziękuję Bogu za to, że Cię mam,
Za to, że jesteś przy mnie bym nigdy nie czuł się sam,
Każdego dnia, nadajesz memu życiu nowy sens,
Z Tobą mogę iść po jego kres."
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-01-05, 16:26
Podobna do piosenki z tego twojego serwisu _.pocalujmniewdupe.pl .
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 05-01-2009, 16:29 ]
chyba raczej http://milosc.niedlaidiotow.pl ale to inny rodzaj muzyki no i treści nie w ten sam deseń
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-01-05, 19:22
Ja chodziłem chyba do przedszkola jak tej drugiej piosenki słuchałem xD.
takie reggeowe, miłę do posłuchania.
tekst kuleje, nie lubię.
w jakim sensie kuleje ?
hmm jak dla mnie takie spłycanie jest beznadziejne,
kocham cię, jesteś moim całym światem, nie umiem bez ciebie żyć. bez ciebie życie traci sens bla bla bla tania kicha.
htsz, przesłuchałam całą piosenkę i zauważyłam, że język i przesłanie pomiędzy refrenem a zwrotką się nie zmienił
Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek,
Bez Ciebie nie mogę nawet w nocy zmrużyć powiek.
Każdy dzień i każdą noc chcę być tylko przy Tobie,
Jesteś dla mnie najpiękniejszą, najwspanialszą z kobiet.
Więc kochaj mnie nie tylko dla przyjemności,
Z Tobą chcę być już do końca, aż po sam grób.
Ja Tobie oddaję się w całości i zrobię dla Ciebie ile tylko będę mógł.
sratatata
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).