Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
mi3dzi4k [Usunięty]
Wysłany:
2006-07-14, 19:51
zaznaczyłem house ale ale preferuje jeszcze reggae i electro
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2006-07-15, 16:40
Nie ma to jak jazz, smooth jazz, blues i dobre reggae
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-07-15, 17:26
zgadzam się z Tobą w zupełności ;p
Tobiasz [Usunięty]
Wysłany:
2006-08-18, 15:27
Coś mało osób zagłosowało.
ama [Usunięty]
Wysłany:
2006-09-25, 19:26
Metal [wyłączając Nu], Gothic, Blues, Jazz, Rock [hmm... PRAWDZIWY rock, nie blogi, motele i dody]
No to chyba tyle
DZASTI [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-01, 22:51
no ja nie zagłosowałam, bo nie jeden rodzaj słucham a rock, metal, reagge, gothic itd
no ja nie zagłosowałam, bo nie jeden rodzaj słucham a rock, metal, reagge, gothic itd
Tobiasz niestety się nie postarał i nie umieścił wszystkich rodzajów zawsze można zaznaczyć "wszystkiego po trochu" ale to nie zwalnia od tego, dlaczego na liście nie ma :
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).