Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2011-10-17, 18:58 [płyta] Happysad - Zadyszka
|
|
|
Grupa z okazji 10 lecia swojej twórczości pod szyldem Happysad (chociaż grają dłużej) przygotowała płytę dla fanów. Znajdują się na niej covery ich utworów oraz jedna piosenka w nowej aranżacji.
lista utworów z płyty:
1. Mjut - Łydka
2. Muzyka Końca Lata - Jeszcze Jeszcze
3. Czesław Śpiewa - Miłość
4. Stan Miłości i Zaufania - Hymn 78
5. Indios Bravos - Kostuchna
6. Maki i Chłopaki - Partyzant K.
7. Enej - Mów Mi Dobrze
8. Nathalie and the Loners - Taką Wodą Być
9. Drivealone - Długa Droga w Dół
10. Muchy - Damy Radę
11. Hurt - Jadociebie
12. Naiv - Jeśli Nie Rozjadą Nas Czołgi
13. Frontside - Nie Ma Nieba
14. Janusz Zdunek - Taka Historia
15. Agim Dżeljilji - Made in China
16. Happysad - Manewry Szczęścia
Utwór zrobiony na nowo to Manewry szczęścia i powiem szczerze, że bardzo mi się podoba w tej wersji. Można go posłuchać na ich oficjalnym profilu na youtube:
a tu Promomix:
fragmenty są też na: http://muzyka.interia.pl/...chaj,1705128,45
Kiedyś lubiłem słuchać ich czy też Strachów i Grabarza. Wiele piosenek mam dodanych w ulubionych, znam teksty, lubię słuchać nawet teraz. Fanem raczej ciężko mnie nazwać, bo nie kupiłem nigdy płyty ani nie byłem na koncercie.
Kilka coverów podoba mi się bardzo, niektóre niestety to jakaś pomyłka. Co sądzicie o takim pomyśle i jakie utwory wam się podobają, które wypadają lepiej a jakie gorzej niż oryginały?
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|