Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-10-12, 22:24
tymcia_ napisał/a:
Ale Ty jestes staroswiecka..
Po prostu niektórzy słuchali hip-hopu wtedy, kiedy Ty jeszcze bawiłaś się lalkami Barbie (a może dalej się nimi bawisz? Co jak co, ale ja nadal mam do nich sentyment ) a wtedy to było "na topie", więc ludzie to pamiętają... I wspominają z łezką w oku. Ty nie musisz.
tymcia_ napisał/a:
ale wogole pouyczac mnei na forum to zenada!
Powinnaś jej podziękować, bo skoro rodzice tego nie mogą zrobić, to może koleżanka z forum ich wyręczy
Po prostu niektórzy słuchali hip-hopu wtedy, kiedy Ty jeszcze bawiłaś się lalkami Barbie (a może dalej się nimi bawisz? Co jak co, ale ja nadal mam do nich sentyment ) a wtedy to było na topie, więc ludzie to pamiętają... I wspominają z łezką w oku. Ty nie musisz.
tymcia_ napisał/a:
ale wogole pouyczac mnei na forum to zenada!
Powinnaś jej podziękować, bo skoro rodzice tego nie mogą zrobić, to może koleżanka z forum ich wyręczy
co wy pier.. olicie boze myslalam ze te forum jest ok ale jednak sie myle, spadam stad, glupie forum, elo wam
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).