Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-04-14, 10:39
Ja tez uwielbiam klasyczna i instrumentalna, w ogole mam swira na punkcie muzyki filmowej Chociaz, jezeli chodzi o klasyke to za bardzo nie rozrozniam, bo nie slucham tak czesto jak tamtych gatonkow, ale bardzo podoba mi sie na przyklad muzyka z Baletu Romeo & Julia wg Sergeia Prokofieva - kazdy z was na pewno slyszal jeden utwor - Dance of the Knights, bo zostal uzyty w reklamie piwa, wydaje mi sie, że Dębowe Mocne, ale nie dam glowy. A wracajac do muzyki klasycznej, to mozna lekko nawiazac do muzyki sredniowiecznej i pozniejszej, ktorej tez slucham Mediaeval Baebes gora
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-04-14, 14:26
mam tylko dwa albumy po 20pare utworow z sredniowieczna muzyka + kolejne dwa albumy hevii, ale to juz wspolczesna muzyka celtycka grana przez asturianina. Jezeli chodzi o Romea i Julie to preferuje utwor tchaikovsky'iego, chociarz kiedys zbyt dlugo go osluchiwalam i teraz lekko mnie nudzi Podoba mi sie jak klasyczne utwory odgrywa Andre Rieu... gorgeous ! Muzyka filmowa... chyba nie ma nic lepszego laczy w sobie wszystko to co najlepsze - wiekowe kanony i wspolczesnedo ducha, wystarczy tylko posluchac soundtrackow do ostatniego samuraja, wszystkich czesci lotra, pottera i roznych innym klimatycznych filmow - ta muzyka jest pelna magii, i zaszczepia w ludziach pasje. Nie rozumem jak mozna jej nie lubic, ale nie bede starac sie zmienic czyichs upodoban
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-14, 18:38
Co do soundtrackow to mi sie podoba z"requiem dla snu" , "pi"
KamaJ. [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-23, 17:15
&Sylwia - ja nie lubie Lindsay Lohan i Jessicy Simpson ale lubie Ashlee simpson lub Avril Lavigne. Kiedy byla pankowa a nie teraz kiedy ma blad wlasy.... i chodzi w obcasach... (bleeee)
maqwka [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-24, 09:02
Ja lubię posłuchać rocka... Ooo tak
lubie tez rytmy regge no i trochę muzyki alternatywnej
Ogólnie to inne gatunki muzyczne tez słucham, chyba jak każdy, ale te akurat najbardziej mi do gustu przypadają
Wiek: 33 Dołączył/a: 26 Mar 2006 Posty: 55 Miasto: Nie wiadomo
Wysłany:
2006-04-30, 15:55
Ja przede wszystkim lubie r&b to jest muzyka, która mnie relaksuje szczególnie takie gwiazdy jak: Alicia Keys (nie wiem czy dobrze napisałem :P) Rihanna, Shakira, Kasia Cerekwicka. A przede wszystkim uwielbiam Beyonce i Destiny's Child. Lubie jeszcze Pussycat Dolls , ale głównie ze względów tanecznych, gdyż tanczą poprostu zaj*****ie Poprostu Poezja. Zresztą beyonce też super tańczy
______________________________________________________ Mój jest ten kawałek podłogi, więc nie mówcie mi co mam robić
izadora [Usunięty]
Wysłany:
2006-05-03, 17:04
tam coś było o soundtrackach, ja po prostu kocham muzyke z filmu "moulin rouge" po prostu poezja, sam film jest boski ale muzyka to juz wogóle. Bardzo lubie też muzyke ze skrzypka na dachu
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).