Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-11-01, 23:34
Lukem, normalnie Cię podziwiam Chociaż ja też miałam takie przypadki, że usilnie próbowałam znaleźć jakąś piosenkę... Aż w końcu mi się udało!
kanek [Usunięty]
Wysłany:
2007-11-30, 14:15Re: [szukam] tytuł albo wykonawca?
witam wszystkich na wstępie . poszukuje utworu jaki słyszalem z 10 lat temu na liście która nazywała się wtedy kilen zoon chyba w wawie to było , w każdym razie kawałek mocno rockowy w którym gościu grał w refrenie piłą spalinową . kto to pamięta proszę o odpowiedź . pozdrawiam
- Kilka godzin spędzonych na parkiecie
- ok. 0,2l piwa stracone w tym samym miejscu (nigdy nie wchodzić z plastikowym kubkiem na dancefloor, a ze szkłem nie wolno)
- trzy razy odtworzony i "odskakany" przeze mnie Freefall
- i wreszcie najważniejsze: jeden raz odtworzona poszukiwana przeze mnie nutka, zero wychwyconych słów i zero szans żeby zapytać kogoś o nią - akurat DJe gdzieś się zmyli.
Odpuszczam, nie szukam już tego. No chyba że ktoś jednak mnie zaskoczy i pozna, to będę wdzięczny.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).