Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-08-13, 00:36
Kiedyś lubiłam oglądać MTv... Ale to było za czasów, gdy sama nazwa, czyli Music Television oznaczała dokładnie to, co na tym programie było. A teraz jest tam masa beznadziejnych programów... Które nawet czasami oglądam bo mam ochotę się pośmiać ze zidiociałych, nastoletnich Amerykanek i Amerykaninów.
Kiedyś lubiłam oglądać MTv... Ale to było za czasów, gdy sama nazwa, czyli Music Television oznaczała dokładnie to, co na tym programie było. A teraz jest tam masa beznadziejnych programów... Które nawet czasami oglądam bo mam ochotę się pośmiać ze zidiociałych, nastoletnich Amerykanek i Amerykaninów.
- masz rację. Na MTV już nie dominuje muzyka. Jest tylko parę godzinek, gdzie puszczają jakieś teledyski. Reszta to coś w stylu "Pimp My Ride"...
Wiek: 33 Dołączyła: 16 Lis 2007 Posty: 47 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2007-11-18, 16:45
o MTV nie mozna mowic ogółem. Trzeba koniecznie je podzielic tak, jak podzielili.
MTV Polska staje sie z dnia na dzień coraz bardziej żałosne. Coraz wiecej jakichs idiotycznych programów...ale oczywiscie nei wszystkie ;)
Z reguly zawsze oglądam VH1.
MTV bo tam jest duzo fajnych programow ale sa tez takie co mnie przyprawiaja o mdlosci i muzyki dosc malo jest.
4funTV tez tam czesto bywam i w nocy juz troche lepiej tam jest , kazda noc spedzam na 4FunTV i MTV(no czysem spamuje na jakims forum).
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).