oto i "nowy" (krąży w różnych miejscach od pewnego czasu) produkt fotki
osobiście uważam, że to tandeta, no ale widocznie taka muzyka się dzisiaj ludziom podoba
jak to słyszę gdzieś, to sobie podśpiewuję własną wersję:
"szkoda, że jesteś tylko pedofilem na fotcee (peel)"
teledyskiem proszę się nie sugerować bo to przygotował ktoś inny.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2008-08-21, 11:40
mocne, ale prawdziwe.
swoja drogą w "teledysku" znalazły się konta osób, które lubią dawać 1 tylko dlatego, że maja taki kaprys - po czym dodaję na czarna listę.
sama piosenka jest tandetna do szpiku kości, ale tekst trafny jak cholera
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2008-08-21, 13:47
hytysz, no chodzi mi o całokształt. jakby nie było fotka (no grono też) jest jakby miernikiem "atrakcyjności" społecznej a także tzw elita - nie masz fotki ze średnią min. 10,5, to jesteś zerem. itp, itd...
a tych profili Ci nie podam , fakt, że niektórzy pozmieniali loginy, ale fotki widzę niezmienne ^^
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-08-22, 23:30
aaa!!! niech że to się wyłaczy!!!
o już ^^
teneniel napisał/a:
hytysz, no chodzi mi o całokształt. jakby nie było fotka (no grono też) jest jakby miernikiem atrakcyjności społecznej a także tzw elita - nie masz fotki ze średnią min. 10,5, to jesteś zerem. itp, itd...
yea! jestem fikuśnym zerem xD bo konta na fotce brak ;]
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).