godson90
Wysłany:
2007-11-24, 07:57
Zadaj konkretne pytanie!
Ja nie modle sie w strone Mekki i tak dalej... jestem turem bo moi rodzice nimi byli.
Gdyby moi rodzice byli żydami ja tez bym był żydem.
A co do seksu... moge sie kochac kiedy chce i jak chce( tylko zeby matka o niczym nie wiedziala)
nevada menthol napisał/a:
a co w takim razie przejąłeś z Muslamu do swoich przekonań?
hmm... chyba nic No chyba że dobroczynnośc i rozmyślanie o moim Bogu. Wiesz nigdy mnie niczego nie uczono na ten temat. Nawet w domu nie mamy Koranu ale pismo świete gdzies tam leży.
Tak wiec nie mow mi że kogos wkrecam bo nie lubie takich sytuacji ...
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-11-24, 10:13
Możliwe, że nie wkręcach. W sumie po co miałbyś to robić? A nawet jeśli to Twoja sprawa. Na przykład mi jest bez różnicy kto jakiej jest wiary. Dla mnie możesz być Żydem, Buddystem, Protestantem czy kim tam chcesz... A ogólnie to pytamy z ciekawości, bo rzadko kiedy można spotkać w Polsce kogoś, kto wyznaje Islam.
godson90
Wysłany:
2007-11-24, 12:09
Zzielona napisał/a:
bo rzadko kiedy można spotkać w Polsce kogoś, kto wyznaje Islam.
Na samym podkarpaciu jest multum takich osob ;-) Wiem bo znam niektorych... A w twoim miescie tez jest duzo osob ktore wyznaja Islam
przypomniałam sobie teraz taką anegdotkę. kiedy w Kopenhadze mieszkałam z Pakistańcami, chełpili się, że zawsze poznają że w jedzeniu jest wieprzowina, bo potrawa cuchnie, że czują ten smak, że to zło i w ogóle.
Pamiętam, jak dorzucałam do garnków z mięsem pokrojoną wieprzowinę i jak w duchu się śmiałam z tych Muslamów, że im tak bardzo smakuje
a w sklepie to nawet nie chcieli przechodzić koło półek z szyneczkami
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-12-06, 07:00
nevada menthol napisał/a:
Pamiętam, jak dorzucałam do garnków z mięsem pokrojoną wieprzowinę i jak w duchu się śmiałam z tych Muslamów, że im tak bardzo smakuje
Muahahahaha Ty to podła jesteś! Przez Ciebie grzech popełniali . A trzeba było im powiedzieć po zjedzonym posiłku... Smaczna była ta wieprzowina, prawda? A gdyby oni coś mówili na ten temat to Ty: Przepraszam! Nie wiedziałam! Naprawdę!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).