Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-01-18, 23:52
Ale płacąc za ownloga 1,22 zł. nie zaluje sie podjetej decyzji
dodi [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-20, 12:38
skoro mylog.pl odpada to może spróbuj na mblog.pl
Margy [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-25, 11:33
ownlog.com jest bardzo rposty i tani 1,22 i mozesz nie logować sie 2 lata a ci nie usuna,bo zapłaciłaś to twoje i cześć
ja na ownie jestem od roku i zmieniałam nazwy,kasowałam potem znowu zakładałam ( wkońcu to 1,22 wiem zaraz powiecie żem rozrzutna po mamusi ;P),ale mnie się to wasnie w ownlogu podoba że jest taki prosty.
Podobno blox.pl ma najmniej opcji (nie sprawdzałam tego )
Molly66 [Usunięty]
Wysłany:
2007-02-12, 15:54
ownlog jest prosty kiedys mialam ale zrezygnowałam teraz jestem na blog4u.pl
macieks [Usunięty]
Wysłany:
2007-06-25, 07:09
Margy napisał/a:
Podobno blox.pl ma najmniej opcji (nie sprawdzałam tego )
nie podobno tylko napewno. jeśli nie masz zbytnich wymagań i bardziej zależy Ci na pisaniu niż na powalającej grafice to polecam właśnie blox.pl
schludne proste szablony i przyjazny interface - aż chce się tam pisać
nie bez powodu mają pod logiem hasło: "Tu się dobrze pisze"
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).