może być ciężko znaleźć osoby, które zrobią Ci to za całkiem darmo, każdy poświęca swój wolny czas, więc chciałby też mieć coś z tego jeżeli nie chcesz płacić przysiądź do HTML i zrobisz sobie szablon według własnego zamysłu
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
emil88 [Usunięty]
Wysłany:
2009-08-27, 22:30
to wole juz zostac przy tym co mam bo ja tempy jestem w tym htmlu
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-08-27, 23:51
Htsz, wypośrodkowanie nie jest wcale trudne. ja często daję normalnie szerokość body i margin: 0 auto;. działa, jeszcze mnie nie zawiodło
emil88, przede wszystkim ten kod, który masz to jeden wielki śmietnik. nie wiem skąd to wziąłeś, ale ktoś odwalił niezłą fuszerkę, albo to Ty dodajesz gadżety jak popadnie.
no ale spróbuj.
masz gdzieś tam taką linijkę:
nie obiecuję zadowalającego efektu, bo to tragedia jest. mieszasz css z htmlem w bardzo zły sposób. walidatory to by chyba rozsadziło
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
emil88 [Usunięty]
Wysłany:
2009-08-28, 00:00
Asiek napisał/a:
Htsz, wypośrodkowanie nie jest wcale trudne. ja często daję normalnie szerokość body i margin: 0 auto;. działa, jeszcze mnie nie zawiodło
emil88, przede wszystkim ten kod, który masz to jeden wielki śmietnik. nie wiem skąd to wziąłeś, ale ktoś odwalił niezłą fuszerkę, albo to Ty dodajesz gadżety jak popadnie.
no ale spróbuj.
masz gdzieś tam taką linijkę:
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-08-28, 00:03
emil88 napisał/a:
niestety nic nie pomogło
można by jeszcze zrobić to z divem. to samo. w sensie z divem, który to obejmuje. niestety, nie potrafię go znaleźć i stwierdzić, że to na pewno ten.
powiem tak. jeżeli chcesz, żeby strona dobrze działała, to sprawdź to
http://validator.w3.org/c...lidator%2F1.654
to jest link do Twojego kodu sprawdzonego przez walidator. wszystkie błędy jakie masz i errory różnego rodzaju. podejrzewam, że w IE6 strona praktycznie się nie wyświetla.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
emil88 [Usunięty]
Wysłany:
2009-08-28, 00:05
Asiek napisał/a:
emil88 napisał/a:
niestety nic nie pomogło
można by jeszcze zrobić to z divem. to samo. w sensie z divem, który to obejmuje. niestety, nie potrafię go znaleźć i stwierdzić, że to na pewno ten.
powiem tak. jeżeli chcesz, żeby strona dobrze działała, to sprawdź to
http://validator.w3.org/c...lidator%2F1.654
to jest link do Twojego kodu sprawdzonego przez walidator. wszystkie błędy jakie masz i errory różnego rodzaju. podejrzewam, że w IE6 strona praktycznie się nie wyświetla.
OMG 66 błędów!!:D
@edit przeciez tu są tylko "/" albo litery
@edit2 moze wiesz czy moge usunąć ten pasek co sie na górze jest? bo to chyba on:
Wysłany:
2009-08-28, 00:25
to nie Ty to wklejasz? to w takim razie najwidoczniej administracja to dokleja do kodu.
ach! bo to ten pasek! to nie usuniesz tego, niestety. może są na to jakieś sposoby, ale to byś musiał poszukać , albo zapytać administracji.
jak wzięłam kod źródłowy i wykasowałam ten pasek to szablon mi się wypośrodkował, dzięki temu co dokleiłeś wcześniej.
emil88 [Usunięty]
Wysłany:
2009-08-28, 10:57
niestety zamknełem już bloga niechcąc ustawiłem styl i wszytsko poszło sie j***ć
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).