Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-06-28, 02:06
Ja nie potrafie. Moje sie zapisują. Dziwne. Może napiszesz do administratora ? W koncu to mlody serwis, ma moze z miesiac. Zwracajac uwagi na bledy pozwolimy im sie rozwinac i dopracowac szczegoly
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-28, 08:28
hmmm.. myślałam że to wina ukrywania statusu przed nieznajomymi.. ale nie. a to, że mam stare gg (6.1 bodajże) ma jakiś wpływ? kurde no, na tej stronie głównej nie ma żadnych informacji technicznych
[ Dodano: 28-06-2006, 09:28 ]
Georgiana, ty masz najnowszego gadacza?
ggblog.net [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-28, 11:55
Obecnie system przechodzi reorganizacje.
Postwiliśmy 3 zamiast jednego bota i bot który notuje
statusy nie zdąrzył dodać loginu do listy kontaktów.
Poprawiliśmy błąd.
dzięki za info
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-28, 12:28
spoko xD i dzięki ;d to sie nazywa dbałość o klienta xD ;}}
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-06-28, 14:05
To samo zrobiles w przypadku zaspamowanych ksiag na blog.pl wiec nie specjalnie mnie to dziwi. Moze troche imponuje i ... zlosci. Bo zamiast robic cos w kierunku uzyskania odroczenia to tobie w glowie blogi.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).