Wysłany:
2013-09-13, 07:55Jak wrzucić na stronę zdjęcie/logo z przezroczystym tłem
Witajcie dobre dusze.
Kopałam, kopałam w wyszukiwarce i nic nie wykopałam. U wujka google'a też nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie, mimo że próbowalam różnych opcji.
Mam nadzieję, że będziecie mi w stanie pomóc.
Otóż, chciałam na blogową stronę "Partnerzy" wrzucić odnośniki do określonych stron partnerskich. http://www.gorskie-wedrow.../partnerzy.html
Chodzi o dwa pierwsze odnośniki graficzne. Mają być bez tego jasnoszrego tła. Oryginały obrazków mają tło transparentne, a po wrzuceniu na stronę są na tym brzydkim szarym. Co trzeba wrzeźbić w kodzie, żeby to zmienić?
Będę wdzięczna za wskazówki.
______________________________________________________ Góry, lifestyle - Po prostu życie ... Życie Me ...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).