Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2009-07-15, 19:50
oł dzizas (że tak powiem) -_-
miałeś zamienić tylko ten kod a nie skasować HTML
dobra, zrób tak:
wejdż w edycję wyglądu ----> przeglądaj szablony i wybierz szablon blue 05
potem zatwierdź i zamień w szablonie głównym TYLKO css na ten, który wcześniej podałam.
Kurrde... jak wstawiam ten kod do CSS to nic się nie zmienia...
Jak wstawiam do strona główna to pisze, że brakuje {blog}
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-07-15, 20:29
Ale w źródle kod wygląda tak, jakbyś go nie zmieniał...
Jak masz operę to wstaw między '<style type="text/css">' a '</style>' ten kod co Ci podała teneniel i kliknij "Zastosuj zmiany". (wszystko w źródle strony)
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-07-15, 21:16
Szpadyzor, html to kod szkieletu strony. css jest stylem... tam deklarujesz wygląd strony. kiedyś to się deklarowało w kodzie html , ale ze względu na przykład na szybkość ładowania strony, rozdzielono szkielet ze stylem. kody są ze sobą ściśle powiązane, ale jednak różnią się całkowicie budową i funkcją
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).