______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
ja przypuszczam, że to chodzi bardziej o ten skrypt z możliwośćią dodawania pozdrowień ? jeżeli tak prosze autorke o głos w tej sprawie, wtedy poszukamy czegoś w tym rodzaju
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
dodatki.nt używa cms'a (system zarządzania treścią), który ma wbudowaną konsolę pozdrowień i tam działa to wszystko z bazą danych. na darmowym blogu (czyli twoim eblogu czy jakimś innym tego typu) nie ma możliwości technicznej, dlatego trzeba użyć do tego plików z serwera z zewnątrz.
możnaby wstawić w marquee wpisy z jakieś darmowej księgi gości w ramce i ustalić pokazywanie na np. 10 ostatnich inaczej nie wiem jak to wykombinowac w tej chwili.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 16 Mar 2006 Posty: 85 Miasto: z łona
Wysłany:
2006-06-10, 10:44
a ja wiem
wstawić iframe, z serwera obsługującego php, tam postawić plik tekstowy z pozdro, plik php dodający wpis i konsolkę dodawania, i po sprawie
a w iframie ustawić kolorki i marquee i gotowe
wstawić iframe, z serwera obsługującego php, tam postawić plik tekstowy z pozdro, plik php dodający wpis i konsolkę dodawania, i po sprawie
a w iframie ustawić kolorki i marquee i gotowe
przecież napisałem coś bardzo podobnego. Jeden problem to brak takiego osobnego skryptu (poza cms'em), a przynajmniej ja nie znalazłem, są same do radia a to troche inna sprawa, tam pozdrowień nie widać na stronie tylko idą do admina.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).