Wysłany:
2007-06-25, 13:38Brushe do Photoshopa 7.0
Witam serdecznie
Mam wielką prosbę.
Nie potrafie znalęść zadnych btushy do photoshopa wersji 7.0
Co jakieś znajde to nie da sie ich wgrać..
Konkretnie chodzi mi o wzory jakis kwiatków i jeszcze np. wysinków z gazety.. coś w tym rodzaju..;)..
Prosze , a nawet błagam O pomoc..
Z góry dzięX [color=blue][/color]
A gdzie znajdę brushe w kształcie farby.. Chodzi mi o takie jak są w tym nagłówku.: http://i13.tinypic.com/455m2y0.png Prosze o szybką odpowiedź.
- mam wrażenie, że próbujesz odgapiać! Chcesz być taki, jak osoby z Island-Blogger.
OluSs [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-22, 00:39
Przecież sama dała taką instrukcję.. Na tak nagłówek. I dała takie brushe ale one mi nie chodzą.. a pamiętam ze miałam takie ale mi się skasowały. i teraz ich szukam..;/
Przecież sama dała taką instrukcję.. Na tak nagłówek. I dała takie brushe ale one mi nie chodzą.. a pamiętam ze miałam takie ale mi się skasowały. i teraz ich szukam..;/
- napisz e-maila do autorki tego bloga. Może ona ma nowszą wersje AP i dlatego tobie nie wchodzą?
OluSs [Usunięty]
Wysłany:
2007-07-23, 10:22
ale ona zawiesiła i nie podała adresu. Wiem że ona ma lepsza wersję ale chodzi mi o to ze ja juz kiedys miałam te brushe tylko mi kompa formatowali.. i jak sobie zgrywałam.. to zapomniałam brushy i wszystkie mi przepadły.. kpw?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).