hej zna ktoś może z was różne efekty zdjec jeżeli tak to jak mozecie dajcie instrukcje do nich i ich przykłady bede wdzieczna:)?
______________________________________________________ ____________________
I’m happy and I can thank myself
If it were up to you I’d be in my bed crying
But I’m happy and I know that makes you sad
chodzi mi o takie efekty jak np.rozmycie obrazka wokół postaci nie chodzi mi o koloryzacje itp. mam nadzieje że wiecie o co chodzi
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-06-28, 16:39
różne fajne tutoriale są tutaj: http://psdtuts.com/catego...ects-tutorials/
możesz także szukać w google pod hasłem 'tutoriale photoshop'. na tego typu stronach sa także dokładne tutki na temat dodawanie efektów do zdjęć.
a na przyszłość, jeżeli piszesz posta, to sprawdzaj pisownie przed jego dodaniem.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Imię: Magda
Wysłany:
2008-06-29, 11:09
A jakiego programu używasz??
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).