Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-06-16, 12:48
No co ty Sylwia, to jest śliczne, a w wakaje jak bedzie 30*C w cieniu to i tak nie bedziesz wychodzic, bo ile mozna siedziec na basenie ? Jesli sa checi to znajdzie sie czas
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-19, 09:11
eee.. to nie fragment obrazka ^^ moje zdjęcie miało taki obcięty kadr po prostu ;}
a ja w sumie też miałam się poduczyć vexelowania, ale chyba jednak nie będę aż tak pracowita w wakacje skupię się na uporządkowaniu www z moich wytworów ;} i może dorzucę jakieś szablony dla blogowicza ;} ...i miałam jeszcze ambitne plany co do swojego portfolio oraz pracy
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-20, 12:07
Ja się moi drodzy wziełam za vexele, efekty będą później, bo cholernie czasochłonne to jest ....
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-20, 21:36
Mi brak cierpliwości i umiejętnosci ale chetnie popodziwiam wasze dzieła
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-06-20, 23:53
Wlosy mojej postaci maja ponad 400 warstw, siedzialam jakies 5 godzin nad tym, ale nadal nie skonczylam hehe. Do tego trzeba miec anielska cierpliwosc, ktorej ja niestety nie mam, ale niech mnie jezeli nie dokoncze tego porzadnie.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 269 Miasto: Sosnowiec
Wysłany:
2006-06-21, 07:38
Ja też to próbuje w psp, i powoli się coś robi, ale niezbyt ładne.
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-21, 09:17
Frozen wcale mnie nie zmotywowałaś ja też nie mam cierpliwości dlatego wole sie za to nie zabierać bo nie chce kompa rozwalić
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-21, 10:46
Same brwi maja umnie po około 100 wartw, o reszcie nie bedę wspominała, bo włosy jeszcze przedemną, a Frozen to straszy z tymi warstwami, ale cóż, ma rację - cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość. Druga sprawa to kwestia dobrania kolorów. Jakoś leci, co nie Aga
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-06-21, 14:12
Strasznie trudne te vexle... i męczące... i strasznie irytujące, po kilkudziesięciu minutach moja cierpliwość się wyczerpała i wszystko zniszczyłam. Może to zły dzień na vexle.
Artur, a nad czym teraz pracujesz ?
heh,... a ja nie mam myszki :D
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).