Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-10-26, 18:36
Rotfl
Z tym podnoszeniem szyi i korektami w wygladzie to musze sprobowac. Kilka dni temu kumpela prosila mnie o to bym poprawila jej zdjecie, bo chce odbitke miec w duzym rozmiarze...
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
Monstrual [Usunięty]
Wysłany:
2006-10-31, 20:37
zawału można dostać przy blondynce i brunetce... Nigdy więcej
fregata [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-01, 00:00
A mnie się właśnie bardziej podobały te babki przed renowacją w programie graficznym. Gdy są takie gładkie wyglądają jak plastikowe lub co gorsza dmuchane.
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
fregata [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-01, 00:03
A i ad frozen lust.
Widzisz, ta dziewczyna miała po prostu zbyt pryszczatą twarz. Gdyby nałożyła podkład znacznie bardziej jednolicie by wyglądała. Ale i tak, super Ci to wyszło, zatrudnij się u fotografa wywołującego cyfrowe, teraz jest moda na ulepszanie.
[ Dodano: 01-11-2006, 00:20 ]
i ad monstrual. Czkawkę mam z tym odpowiadaniem.
Mam wejść na serwis dla nastolatków? No jakby to powiedzieć, wyglądam jak nastolatek, ale zęby z dychę starsze.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Piranha [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-12, 13:00
To z tą dziewczyną w sklepie jest the best. Końcówka najlepsza
delete [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-14, 23:21
Piranha napisał/a:
Końcówka najlepsza
hahhahhh
i 256 dolarów za kostium.. a jaką miał minę że ma sponsorować..
Ogólnie zgadzam się z wami.. takie "laski" jak te na zdjęciach (przed fotomontażem) nie chodzą po ulicy..
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).