Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja myslalem ze devianart od ostatniego razu jest przynajmniej troche szybszy... gdzie tam, ni cholery, ale musze jakos z tym zyc.
Tak ogolnie to ciekawe miejsce, duzo osob z for i znajomych tam jest, wiec to praktycznie nie mozliwe by mnie tam zbraklo
Choc poki nie zrobie czegos z tym wszystkim, to mam nadzieje ze nikt ze znajomych nie odkryje mego profilu.
[ Dodano: 01-05-2008, 10:29 ]
Zaraz poszukam jakichs galerii Hentaiowskich i se poogladam, ach moe
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
[ Dodano: 01-05-2008, 11:45 ] Zzielona to niestety moj, ale mylisz sie, bo w necie mam wiele nickow, tyle ze ten jest specjalny i na stary chyba sie nie zaloguje znowu, jak dali mi bana.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).