______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
no albo z emula zresztą ja polecam bardziej angielskiego photoshopa czyli 7.0 bądż cs bo np jak bys chcial skorzystac z jakiegoś tutorialu to tam nazwy narzędzi są po angielsku pisane , lub cały tutorial jest w tym języku.
Ludzie, potrzebuję pomocy. Mam Photoshopa Cs (cos tam, chyba 9) i nie umiem z niego korzystać. Chodzi o to, że chciałabym tam robić gify, także na adobe ImageReady który jest dołączony. Mam wersję angielską, nie moge się pokapować. Chciałabym robić migające avki, bo jak na razie na innym programie robię takie proste avatary. Czy ktos mi pomoże? Jak tam się robi te avatary? prosze to pilne...
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Ziomalinka [Usunięty]
Wysłany:
2006-08-30, 16:05Chyba ..
hehe Zależy do czego chcesz tego photoshopa
Bo jak do nagłowkow itp. to dla mnie najlepszy jest
Adobe photoshop CS2 :D:D
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-09-01, 04:43Re: Photoshop
waryjot napisał/a:
Mam Photoshopa Cs (cos tam, chyba 9)(...)
Tworcy pragramow Adobe Photoshop Cs 8.0 i Adobe Photoshop Cs2 9.0 maja przez Ciebie koszmary.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
dweep [Usunięty]
Wysłany:
2007-03-24, 23:20Re: [Photoshop] Ktora wersja najlepsza?
mati820 napisał/a:
NO więc to są jakby 2 tematy, ale w jednym:
I temat to: Która waszym zdaniem część Photoshopa jest najlepsza i dlaczego? Co w niej jest, a czego nie ma w innych?
II temat to: Jaki waszym zdaniem jest najlepszy temat do robienia avatarów? Co robicie, żeby avatary były ruchome? Może używacie róznych programów? Podjcie nazwe !!
Są to moim zdaniem tematy podobne, dlatego umieściłem je razem
Prosze o konkretne i wyczerpujące wypowiedzi heh...
Najlepsza część photoshopa, jest oczywiście jak najnowsza, każda nowsza wersja PS to dodanie wielu dodatków, opcji i na pewno jest prostsza w obsłudze. Obecnie najnowsza to chyba CS2? ale nie jestem pewna. Co do Avatarów...Tematyka, spraw żeby były poprostu oryginalne, ja do animacji używam photoshopa i unfreeza.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-03-27, 12:20
Hmm... Uważam, że jeżeli ktoś nie potrafi się posługiwać photoshopem i nie ma umiejętności w dziedzinie grafiki komputerowej to i tak nie jest ważne czy to photoshop 6.0 czy CS2 wersja 9.0.... Naprawdę... A jeśli ktoś coś umie to na pewno jest mu praktycznie obojętne, której wersji używa bo na każdym PSie można zrobić naprawdę piękne grafiki.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).