Ja mam, ale nie wiem po co komu spolszczenie sam je usuwałem;p
.
napewno spolszczenie ? z tego co pamiętam i znalazłem w internecie, jako takiego spolszczenia do angielskiej wersji chyba nie ma, poprostu jest osobno zrobiona wersja polska tego programu
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
mam ta wersje i nie polecam
wszystko w necie co jest (kursy instrukcje itp) sa dla wersji angielskiej...
w polskiej wszystko ma inne nazwy i ciezko sie polapac
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
mówisz o tym linku co podałem czy o 7.0 ? jak o tym drugim to sie mylisz bo sporo tutorialu yzywałem już. tego CS nie próbowałem jak zły to można poszukać innego.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nelly [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-10, 21:00
Hmm... Do wersji angielskiej jest wiele tutoriali, natomiast z polską chyba łatwiej eksperymentować?
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-11, 22:22
Ja mam polska wersje i bardzo dobrze sobie radzę. Nawet jak sięgam po angielskie tutoriale. I wcale nie jest się ciężko połapać. Wystarczy znać PS
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).