jedno zdjecie i czarne tło, mało manipulacji własnej (w grafike), a jeżeli oceniać uzyteczność, to nie jest źle, problem w tym, że mase pustego miejsca zostało, wiekszość ludzi używa 1024x768 oraz wiekszych rozdzielczości i tym bardziej mają tej pustki po prawej duzo.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Kibicinho [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-23, 16:55
Moja kuzynka odpowiedziała "Po pierwsze tło jest brązowe, nie czarnie, miejsce miało być, aby stworzyć pewien klimat, którego pewnie nie widziałeś. ehh... wybacz, ale manipulacja graficzna nie zawsze jest potrzebna"
Ona ma 11 lat a to był jej 1 szablon ale dzięki za szczerosć!
Klimat (z gr. klíma = 'strefa') - charakterystyczny przebieg zjawisk pogodowych na danym obszarze w okresie wieloletnim (30-50 lat). Ustalony jest na podstawie wieloletnich obserwacji normalnego przebiegu pogody, zarówno jej stanów jak i poszczególnych jej składników.
przepraszam za ironie
opinia o manipulacji graficznej było stwierdzeniem an ie sugestią. Kazdy robi jak uważa, wycięcie zdjęcia i wstawienie na strone nie jest żadną umiejętnościa
nie wiem dlaczego napisałem czarne, chodziło o ciemne. nie zmienia to faktu, że przy dużych rozdzielczościach szablon staje się maciupki a nie klimatyczny, czcionka pewnie jest w ogóle niewidoczna
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Margy [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-25, 12:54
Kibicinho,odniosłam wrażenie,ze się rzucasz troche...
Oburzenie jakies?
Przeciez sam pytałeś co o tej grafice sądzimy i Htsz tylko napisał.
Co do szablonu,mnie sie podoba,myslę,ze dziwczyna odniosła to co chciała,ja osobiście czuje ten klimat,a muzyka jescze bardziej mnie na niego naprowadza
Jedyny - to to ,że ubranie modelki za bardzo zlewa się z tłem,lepiej by tu pasowało cos jasnego i pieknie by sie kontrastowało.
Ale jak na 1 raz jest bardzo dobrze
Gratulaje ;]
A Ty czasem nie jesteś 'tą kuzynką' i nie chcesz się wypromować za pomocą forum?
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2007-04-18, 10:24
Blog porzucony
Blog został porzucony przez jego właściciela. Jeśli jesteś zainteresowany tym loginem możesz go przejąć klikając link:
Załóż bloga
UWAGA! Jeśli jesteś właścielem możesz jeszcze go odzyskać logując się i dodając nową notkę.
Jeśli chcesz mieć pewność, że ten komunikat nie pojawi się ponownie, wystarczy że wykupisz pakiet opcji dodatkowych. Szczegóły na stronie głównej panelu administracyjnego (od razu po zalogowaniu)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).