a wiem, bo wiem. Nie, nie paliłam, nie piłam... no ale w szkole pełno jest debili, którzy chcą żeby ich zauważono i palą zaraz pod blokami, piją pod dyskotekami i czekają aż zauważy ich wicedyrektorka. A ona jest boooska...
W mojej sa jeszcze ostatnie klasy liceum, wiec mozna potraktowac to jako taki maly dodatek
Btw. szkola wywiera na mnie jakas dziwna presje i stwarza taki klimat... taki do dupy klimat, znajoma chodzi do liceum, tak nam sie plany i godziny zsynchronizowaly, ze po szkole zawzse siedzimy i gadamy na gg lub czitujemy na n-k. ...rotfl czitujemy :p
Zawsze mnie prosi o rozmowe na drugi dzien w szkole i do takowej nigdy nie dochodzi.
Jakby nie patrzec, szkola jest winna i tak btw. codziennie mamy tzw. prace domowa i ani razu jeszcze jej nie zrobilem, jezeli dalej tak pojdzie, to bedzie jak w niemczech, tzn. na luzie, spokojnie i 30 godzin na dobe w internecie bede siedzial.
Moze kiedys nauczyciel pofatyguje sie i sprawdzi mi ta prace, wtedy i moze ja ja wykonam,bo nie widze wiekszego sensu w wykonywaiu jej, np. matma i niemiec, niemiecki na poziomie(jak dla mnie) zalosnym i cholernie niskim, z matmy szybko nadrobilem zaleglosci w ciagu tygodnia i wszysko(co do tej pory bylo) potrafie perfekt, a z polaka nie bede pisal notatek, poniewaz robie to przez cala lekcje.
I wiec, gdzie jest sens w pracach domowych? jezeli czagos nie potrafie, to szukam kogos kto pomoze mi sie tego nauczyc, a takie gowniane zadawanie tego tonami, niczego nie zmieni i jak ktos jest glabem, dalej nim bedzie, chyba ze ma jakis Plug&play i od razu po dotknieciu ksiazki/podrecznika jest zajebistym matematykiem, historykiem etc.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Postanowienia na ten rok szkolny? Pff, jasne, że uczyć się lepiej niż w zeszłym roku, a jak znam życie nic z tego nie wyjdzie xd Na początku roku zawsze jestem taka chętna do nauki itp., a później z każdym dniem zaczynam mieć wszystko w dupie i nic mi się nie chce
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-09-10, 11:45
Być może Was nie pocieszę, ale ja do szkoły jeszcze nie wracam, haha! Studenci mają takie fajne prawo niechodzenia na zajęcia we wrześniu . Ale życie nie może być aż tak piękne bo jutro mam poprawkę z chemii organicznej...
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-09-13, 21:54
tak! lećmy podpalić gimnazja ^^
godson90
Wysłany:
2008-09-14, 08:20
dlaczego gimnazjum jest dla was złe?
Ja sądzę że te trzy lata spędzone w gimnie były bardzo fajne. Poznałem masę nowych ludzi.
Fajnie było... a teraz? ;/ Muszę latać do szkoły i siedzieć tam po 8 lekcji
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).