chodzi mi o taka powszechnol polska historie(najbardziej znana)''matka pielegniarak a ojciec pracuje na budowie i wychowuja x/xx dzieci'' , tak ogolem to to jedna z najgorszych prac...
Happek napisał/a:
echnikum budowlane
i co dalej na budowe lupac 1500-2000zl miesiecznie(??)czy to dla ciebie az takie super i fajne(??) a mi chodzilo ogolnie jak duzo osob ma wlasna firme , pracuje na(dla) siebie i zarabia wylacznie na siebie to juz lepiej choc mojemu ojcu tak dobrzy nie bylo(moze dlatego za granica siedzmy??jak wiekszosc)moj dziadek np. przez lata tylko na budowie jeszcze przed nawym rokiem pracowal ale juz nie moze bo ma lezy i umiera w szpitalu bo ma raka , wszyscy mowia ze to przez te charowanie przez cale zycie on robil domy...czyli co? wstszystko , doslownie wszystko , nie pil nie palil i tego dalej nie robi , w rodzinie nikt nigdy na nic nie chorowal a on teraz umiera na raka(pracowal na czarno jak bardzo duzo ludzi w polsce)pracowac na budowie to nic milego mozesz mi wierzyc.
P.S sorry za offa ale chcial powod to ma.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
hmm 2000zł to zarabia na budowie taki pracownik co zawodówke skończył i nie ma zadnego papieru oprócz dowodu
yyy... tysiaka ledwo wyciaga
moim zdaniem to po technikum idzieszu na budowe i tale zarabiasz bo ile(5000[??] )
nech w koncu sie wypowie do cholery ktos kto wie wiecej od nas(odemnie)
Happek [Usunięty]
Wysłany:
2008-01-23, 21:42
oj nie wiem kolego moze w twojej okolicy, ja wiem jak u mnie jest bo się po porostu tym interesuje 5000zł nie zarobie czy tam czy gdzie indziej, uważam że w innym zawodzie będzie jeszcze gorzej nie jestem uczniem 5 ani 4 i nie zostane profesorem czy magistrem taka prawda, jeśli ty kolego się dobrze uczysz no to gratulacje jak masz zamiar iść na studia pisać jakieś prace no to powodzenia życzę ja niestety nie mam zamiaru tego robić ani brać się za wielką naukę siebie nie zmienię więc myśle realnie
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-06-09, 20:58
Cytat
Klasa pedagogiczna, w której będzie realizowany przedmiot pedagogika z elementami psychologii, w oparciu o program autorski. Ułatwi podjęcie decyzji o podjęciu w przyszłości studiów pedagogicznych.
Tak sie zasatanawialem i po kilku dlugich i wyczerpujacych sekundach, cos mi wpadlo/wypadlo do/z glowy, jakbym mial szanse na drugie zycie, to na pewno omijalbym takie placowki na kilometr, takiak cala reszte tych dzieciecych burdeli.
W sumie zapewne nikt z nas nie zrobilby kompletnie niczego w kieruku zmiany, bo po prostu bysmy nie pamietali o tym, chyba nawet w jakims tam Buddyzmie jest cos, ze po ponownym narodzeniu nie bedzie sie mialo ''tamtej swiadomosci'', wspomnien etc.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-06-13, 01:43
nevada menthol napisał/a:
[...] bieg mojej tragicznej historii.
hehe , twój avatar odzwierciedla twoją historie czy jak ?
Nie żałuję niczego ostatnio coś fajnego przeczytałem "Wolę być panem w piekle, niż sługą w niebie".
Życie jest po to by z niego korzystać i mieć szanse popełniania błędów. gorzej z ich naprawianiem.. skutki są rzeczywiście katastrofalne
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).