Krzysiek, są wyjątki. u mnie w 6 klasie, też niektórzy mieli problem z czytaniem i na polskim było wtedy ciekawie
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-06-16, 14:30
Hotaru napisał/a:
problem z czytaniem
Mój kolega w szóstej klasie podstawówki nie umiał czytać na głos. Jak musiał coś przeczytać dla klasy, to zawsze czytał cicho pod nosem. Nie wiem czy nadal tak robi, bo nie mam z nim kontaktu.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-16, 14:33
w 1 klasie (gimnazjum!) miałam 2 takich idiotów, którzy nie potrafili czytać.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-17, 21:02
Moja siostra, jak była jeszcze w podstawówce (teraz jest niewiele starsza, ledwo skończyła pierwszą klasę gimnazjum) to na sprawdzianie z przyrody napisała fajną rzecz... Do tej pory mam z niej polewkę .
Pytanie: Po co segregować śmieci?
Odpowiedź mojej siostry: Żeby śmieciarze nie musieli grzebać po śmietnikach. (Chodziło oczywiście o to, że już mają posegregowane śmieci i mogą sobie wyciągać co chcą bez problemu ).
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-06-17, 21:10
Inez napisał/a:
Odpowiedź mojej siostry: Żeby śmieciarze nie musieli grzebać po śmietnikach. (Chodziło oczywiście o to, że już mają posegregowane śmieci i mogą sobie wyciągać co chcą bez problemu ).
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).