Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 399 Miasto: Dom
Wysłany:
2007-08-12, 22:19
Ehh, nie zawsze była okazja, ja mieszkam na wsi i nie sprzedaja u nas browca nieletnim, wiec okazjami, po jednym, przemyca sie w plecaku chowa, w 'tajnej skrytce' zwanej skrzynią w rowie .
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-08-13, 00:06
No ja też miałam ten alkoholowy problem... Dlatego zawsze wysyłałam moją koleżankę, która ma metr osiemdziesiąt wzrostu i poważnie wygląda, a jest w moim wieku
Necia1330 [Usunięty]
Wysłany:
2007-08-13, 12:53
ja wraz z koleżankom siedziałam przed kompem.. Nic specjalnego..
ja jak miałem iść na wagary, to tylko w ostatnim tygodniu szkoły, gdy przychodziło max. 7-10 osób
A jeśli już mowa o piwie i nieletnich - to kiedyś mój kolega z Radzymina pokazał mi metodę "na kisiel" sklep był podzielony regałem na dwie części - na pierwszą wchodziło się normalnie wejściem (po tej stronie były puszki z piwem), ale stojąc po drugiej stronie regału wejścia tegoż sie nie widziało (po tej stronie były torebki z kisielem). Kasa była tak umiejscowiona, by widac było obydwie częsci sklepu. Taktyka była taka: wchodził najmłodszy (i jednocześnie najmniejszy) i prosił sprzedawczynię, by podała mu kisiel, bo on nie może dosięgnąc. Ta szła z nim na drugą stronę i w tym momencie reszta po cichu wbiegała do sklepu i zabierała piwo, które potem spożywała w krzakach koło szkoły. Właściciele sklepu nigdy tego nie zauważyli. Chyba żałuję, że to widziałem
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).