Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-01-10, 09:56
a ja bardzo lubie grać:D ale nie w szkole na wf, bo na około 12 dziewczyn tylko 2-3normalnie grają a reszta byle dalej od piłki. Najlepiej mi się gra w mojej wiosce z chłopakami:) chociaż narzekają że często fauluję:):)
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-01-10, 10:45
Cornélia napisał/a:
nie podobają mi się kobiety grające w nogę
Rzeczywiście dziwnie to wygląda, ale w sumie to nie powinno. Niby wychodzi na to, że dziewczyna lubiąca grać w piłkę jest jakąś chłopczycą... Trochę to głupie, ale tak są podzielone role: chłopak lubi grać w piłkę, dziewczyna lubi stać przez lustrem godzinę.
No cóz, faktycznie tak jest, że role są w jakimś stopniu podzielone ale to chyba nie jest złe. Nie podobają mi się mecze kobiecej piłki nożnej bo kobiety grające wiadomo traca coś ze swojej kobiecości (mówię o zawodowej grze ). Wygląda to nienaturalnie po prostu. Ja np. jestem bardzo dziewczęcą dziewczyną i nie wyobrażam sobie siebie grającej w nogę . No ale, każdy lubi coś innego jak komuś tak się podoba to proszę bardzo
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).