Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2008-05-28, 18:21
Amira napisał/a:
Endless Night, nie chodzi o kasę widziałaś film Super Size Me ? nie byłam w McDonaldzie od kilku dobrych lat tym bardziej, że pracujący tam znajomi mi mówili, jak to jedzenie jest robione.
dokładnie - ja po takiej informacji przestałam tam chodzić.
a jak mi znajomy powiedział, co siedzi w mięsie do hamburgera (niestety prawdziwe) i co może sie tam znaleźć... to nikt mnie za żadne skarby świata nie zmusi (bleee)
swoją droga - w McDonaldzie dostawałam ZAWSZE bardzo przesolone frytki. ile oni tam sypią? 50 gram soli na 100 gram frytek?
Ostatnio zmieniony przez teneniel 2008-05-28, 18:22, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Magda
Wysłany:
2008-05-28, 18:22
no nie wszyscy. We Frassesie np podali mojej mamie przepis na sos czosnkowy.
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
Wysłany:
2008-05-28, 19:42
To solenie to chyba zależy od toku myślenia pracownika.
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
— George Bernard Shaw
Wysłany:
2008-06-01, 16:14
Spytaj
— George Bernard Shaw
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).