Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-04, 21:25
Frozen Lust napisał/a:
Burito to przeciez kuchnia meksykanska
hehe no mozliwe
mur [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-04, 23:35
ja jako moderator polecałbym oddzielne nazwy a temu wrócić nazwę, naleśniki
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-06, 20:47
przestańcie kombinować, jest ok. To jest hydepark, a nie podforum kulinarne, żeby każdy przepis oddzielnie dawać.. :}
a burito to kuchnia meksykańska
mur [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-07, 19:15
ja dziś jem pizze z mikrofali
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-10, 09:00
Moja mama pracuje w pizzeri wiec nie musze jadac z mikrofali ale w sumie co za duzo to nie zdrowo i szybko zbrzydnie ja juz nie moge patrzec na pizze z salami
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-04-11, 21:17
Ja tam zjem każdą
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2006-11-16, 23:20
naleśniki z nutellą ( Stop reklama ) polecam
mur napisał/a:
spróbuje w poniedziałek...
Wiadro z wodą koło patelni postaw
Tylko wrazie czego tego wodą nie gaś
No chyba że chcesz sobie przefarbować kuchnie na czarno ( o ile nie całe mieszkanie )
ahh i ta przepiękna woń czarno-chrupkich naleśników
A jeżeli nie chce wam się gotować i szukacie dobrej restauracji, nie chcecie tracić czasu na szukanie to polecam wam portal, z bogata bazą restauracji.
www.restauracje.com.pl
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).