Imię: Natalia Pomogła: 1 raz Dołączyła: 15 Sty 2014 Posty: 44 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-01-18, 15:01
Ja chodziłam na siłownię a teraz chodzę na fitness. Bardziej podoba mi się jednak fitness, ponieważ zajęcia prowadzi instruktor, wszyscy wykonują te same ćwiczenia a wszystko odbywa się w rytm aktualnych hitów muzycznych Dlatego uważam, że jak kto woli - niektórzy wybierają siłownię, bo nie chcą żeby ktoś narzucał im, jakie ćwiczenia mają wykonywać.
Dla mnie siłownia jest niezbędnym "narzędziem" do realizowania pasji, jaką jest kulturystyka. Od roku mam możliwość trenowania tam regularnie i wciąga to do tego stopnia, że zły jestem na siebie za każdy opuszczony trening. Nawet wiązałem z tym przyszłość (trening personalny) i kto wie, czy właśnie tak nie skończę
Jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości w tej dziedzinie to śmiało może pisać do mnie. Mam nieco większą wiedzę w temacie od przeciętnego zjadacza chleba
______________________________________________________ ,Studiowanie historii przygotowuje raczej do rozumienia teraźniejszości, niż do uciekania od niej w zamierzchłą przeszłość. " ~/Elizabeth Kostova
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).